• 0(342)3606965

TC.

GAÜN İLAHİYAT FAKÜLTESİ

FELSEFE VE DİN BİLİMLERİ ANABİLİM DALI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMI

Önemli Not:  Bilim sınavı 24/07/2023 tarihinde saat 10:00’da Gaziantep Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde aşağıda belirtilen salonda gerçekleştirilecektir. Öğrencilerin sınava gelirken kimlik belgeleri ve başvurularının onaylandığına dair belgeleri getirmeleri gerekmektedir. Saat 10:15’den itibaren gelen adaylar sınava alınmayacaktır.

Sınav Salonları: Felsefe ve Din Bilimleri alanından başvuran bütün adaylar 210 nolu salonda sınava gireceklerdir

Yabancı kontenjandan başvuran adaylar için bilim sınavı yapılmayacaktır. Değerlendirme, adayların mezuniyet not ortalamaları esas alınarak yapılacaktır.

Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı lisansüstü öğrenci alımı amacı ile gerçekleştirilecek sınava girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi için lütfen tıklayınız.